Penceramah Seperti Yang Dilihat Di

_________________________

Terdapat banyak  cabaran dalam hidup. Memulakan perniagaan dan menjana wang seharusnya tidak menjadi satu daripadanya...

Malah, ia sepatutnya semudah 123. Mungkin ia memang mudah pun. Apatah lagi, penyelesaiannya ada di depan mata anda. Sekiranya anda mempunyai akses ke Internet dan akaun Facebook, maka anda telah pun bersedia untuk memulakan perniagaan yang berjaya dan memperoleh pendapatan lumayan.

MEMPERKENALKAN...

Dipercayai Oleh Lebih Daripada 10,000 Graduan Di Seluruh Dunia!
Penyedia Pendidikan Kewangan #1 Di Malaysia dan Singapura

Tiada Idea Perniagaan? • Tiada Wang? • Tiada Pengalaman?
TIADA MASALAH!

3 Langkah Mudah Untuk Memulakan Perniagaan Kos Rendah dan  Menjanakan Keuntungan Menakjubkan Melalui Media Sosial

_________________________

KEMBALI ATAS PERMINTAAN RAMAI!

SECARA LANGSUNG Di Kuala Lumpur!

Rahsia Keusahawanan Dibongkar!
Sabtu, 9 September 2017 | TKP KL

TEMPAH TEMPAT SAYA

*Seminar Ini Akan Dijalankan Dalam Bahasa Enggeris

FEATURING ...

Imran Bin Mohamed Ali

Usahawan Bersiri, Pakar Pertumbuhan Perniagaan,
Penceramah & Jurulatih Antarabangsa, Pengarang

Suria Mohd

Usahawan 8 Angka, Pakar Pemasaran Media
Sosial, Penceramah Inspirasi, Pengarang

Di Ace Your Money Code 2017, kami beriltizam untuk membawa status kewangan anda ke tahap seterusnya dengan menggunakan kaedah penciptaan kekayaan yang termudah dan paling sukar untuk gagal.

Itulah sebabnya mengapa kami membawa bersama pakar-pakar paling terkemuka dalam keusahawanan. Untuk satu hari sahaja, mereka akan berhimpun di Kuala Lumpur untuk membantu anda membuka kunci kepada rahsia memulakan perniagaan anda sendiri yang menguntungkan dan berkongsi strategi pertumbuhan perniagaan terbukti yang telah membolehkan rakyat biasa Malaysia untuk memperoleh berjuta-juta daripada perniagaan awal mereka!

Memulakan Perniagaan dan Menjana Keuntungan Semudah 123 ...

TEMPAH TEMPAT SAYA

*Seminar Ini Akan Dijalankan Dalam Bahasa Enggeris

Temui Penceramah Penuh Bertenaga Anda

Imran Bin Mohamed Ali
Usahawan Bersiri, Pakar Pertumbuhan Perniagaan, Penceramah & Jurulatih Antarabangsa, Pengarang

Imran merupakan salah seorang prospek paling mengujakan di benua Asia yang muncul dalam dekad yang lepas. Semenjak diperkenalkan dengan pepijat keusahawanan dalam tahun 2009, beliau telah memulakan dan memegang berbilang perniagaan, termasuk sebuah galeri seni, syarikat pembekal tenaga manusia, perundingan pemasaran pusat tuisyen, sekolah kejurulatihan perniagaan, kedai jahit lelaki dan syarikat penerbitan. Secara digabungkan, perniagaan milik beliau telah mengaut keuntungan berjuta-juta ...

Imran Md Ali

Imran merupakan salah seorang prospek paling mengujakan di benua Asia yang muncul dalam dekad yang lepas. Semenjak diperkenalkan dengan pepijat keusahawanan dalam tahun 2009, beliau telah memulakan dan memegang berbilang perniagaan, termasuk sebuah galeri seni, syarikat pembekal tenaga manusia, perundingan pemasaran pusat tuisyen, sekolah kejurulatihan perniagaan, kedai jahit lelaki dan syarikat penerbitan. Secara digabungkan, perniagaan milik beliau telah mengaut keuntungan berjuta-juta.

Dikenali atas strategi pertumbuhan meledak beliau, Imran telah membantu butik yang sekadar terkial-kial, berkembang menjadi kedai menguntungkan di daerah membeli belah utama dan mereka yang tidak mempunyai sebarang pengalaman keusahawanan untuk memulakan perniagaan atas talian mereka yang membuat keuntungan. Sehingga ini, beliau telah berkongsi pengetahuan dan kepakaran beliau dengan 157 buah perniagaan di lebih 10 negara termasuk Malaysia, Singapura, Brunei, Indonesia dan AS.

Beliau mengarang cetakan biru pertumbuhan perniagaan beliau yang mengubah permainan dalam buku beliau yang dipuji umum 'Formula Pemasaran 10 Langkah: Menyegarkan Semula Perniagaan Anda Dengan Serta-merta!' dan 'Mencipta Pemajuan Perniagaan: 51 Cara Untuk Menjadikan Perniagaan Anda Kebal Kemelesetan Dan Mengatasi Pesaing Anda'. Pencapaian beliau tidak berlalu begitu sahaja tanpa disedari, dengan pihak media serantau kerap kali mengetengahkan beliau. Beliau juga kerap memberikan ceramah tentang keusahawanan di acara-acara antarabangsa.

Hari ini, pemimpin muda ini boleh ditemui menginspirasikan usahawan lain menuju kejayaan. Tetapi, bukan pemilik perniagaan sahaja yang boleh memanfaatkannya. Imran percaya dengan sekeras-kerasnya bahawa kemahiran ini adalah tidak ternilai harganya kepada semua orang, sama ada anda usahawan separuh masa mencari untuk membawa perniagaan anda ke tahap seterusnya atau seorang pekerja yang sedang mencari sumber pendapatan baharu, selagi anda sanggup untuk belajar!

Suria Mohd
Usahawan 8 Angka, Pakar Pemasaran Media Sosial, Penceramah Inspirasi, Pengarang

Berwawasan dan prolifik, Suria dipacu oleh minat beliau untuk mengesankan perubahan positif dalam kehidupan orang lain. Dan ia tertera pada apa yang beliau lakukan secara kerap: meminjamkan suara kepada mereka yang kurang bernasib baik, mendidik golongan muda di sekolah, menulis tentang strategi keibubapaan dalam akhbar dan berucap tentang isu-isu kesihatan dan kesejahteraan dalam siaran TV kebangsaan. Dengan lebih daripada sedozen anugerah, keupayaan Suria untuk mempengaruhi menjadikan beliau salah satu suara yang menerajui generasi ini ...

Suria Mohd

Berwawasan dan prolifik, Suria dipacu oleh minat beliau untuk mengesankan perubahan positif dalam kehidupan orang lain. Dan ia tertera pada apa yang beliau lakukan secara kerap: meminjamkan suara kepada mereka yang kurang bernasib baik, mendidik golongan muda di sekolah, menulis tentang strategi keibubapaan dalam akhbar dan berucap tentang isu-isu kesihatan dan kesejahteraan dalam siaran TV kebangsaan. Dengan lebih daripada sedozen anugerah, keupayaan Suria untuk mempengaruhi menjadikan beliau salah satu suara yang menerajui generasi ini.

Diundi sebagai '1% Teratas Untuk Individu Paling Berpengaruh Di Atas Talian' oleh majalah Fast Company, tidak menghairankan bahawa beliau telah mencapai RM30 juta jualan sepanjang tahun lepas. Senjata rahsia beliau? Pemasaran media sosial, kemahiran yang beliau telah kongsikan bersama lebih daripada 6,000 orang di seluruh dunia, termasuk Malaysia, Singapura, Kuwait, Brunei dan Indonesia. Kejayaan beliau dalam pelbagai industri membuktikan versatiliti dan signifikan pemasaran media sosial dalam perniagaan.

Selain berceramah secara langsung, Suria telah mengarang secara bersama, buah-buah fikiran beliau dengan personaliti antarabangsa tersohor seperti Jack Canfield (Chicken Soup for the Soul), Anthony Robbins, Deepak Chopra dan Dr. Wayne Dyer. Atas usaha beliau, beliau telah dinobatkan sebagai seorang daripada '20 Pengubah Permainan Teratas' oleh Wall Street Journal.

Hari ini, Suria meneruskan usahanya untuk mencapai lebih daripada 100 juta penonton beliau dalam media sosial, beliau berharap untuk dapat memberi inspirasi kepada seramai yang boleh untuk mencapai yang sama, merangsang agenda mereka dan menjalani kehidupan yang bebas secara kewangannya.

Di Ace Your Money Code 2017, Anda Akan Mempelajari

 • Sistem 3 langkah SEBENAR yang Imran telah gunakan untuk membina syarikat bernilai 6 juta dolar dari lakaran dan melonjakkan 157 perniagaan lain untuk meningkatkan keuntungan mereka sekurang-kurangnya sekali ganda dalam masa 3 bulan - yang anda juga boleh gunakan untuk memulakan perniagaan lumayan anda sendiri dalam SEBARANG industri walau pun anda mempunyai SIFAR pengalaman keusahawanan!
 • Bagaimana untuk dengan mudah mencari modal rendah yang TERBAIK, tetapi idea perniagaan yang berkeuntungan besar (tiada lagi kebimbangan tentang apa, di mana dan bagaimana hendak dijual!).
 • Bagaimana hendak mengenal pasti dan menjual kepada khalayak sasaran yang TEPAT sahaja agar pelanggan mengejar anda, daripada anda mengejar mereka.
 • Tawaran yang TIDAK DAPAT DITOLAK yang anda benar-benar perlu berikan kepada prospek anda supaya mereka tiada pilihan tetapi mengeluarkan wang dari dompet mereka dan beli daripada anda.
 • Bagaimana hendak MENGAUTOMASIKAN perniagaan anda supaya anda boleh menjana wang walaupun anda sedang tidur atau bercuti!
 • Cara licik untuk menghalakan trafik BESAR ke laman web anda dan mendapatkan pertanyaan demi pertanyaan untuk produk dan/atau perkhidmatan anda.
 • Kaedah yang pasti berjaya untuk mendominasi pasaran anda, meninggalkan pesaing anda di belakang (walaupun mereka lebih besar dan mempunyai lebih banyak sumber!), dan menikmati kejayaan jangka panjang sambil MENYIMPAN wang pada masa yang sama!
 • Kesilapan terbesar dan paling merugikan dalam pemasaran media sosial - dan bagaimana hendak MENGELAKKANNYA!
 • Bagaimana hendak menukar akaun Facebook anda menjadi ATM yang mengeluarkan wang TANPA HENTI!
 • Bagaimana hendak membina kempen media sosial yang MENARIK para pelanggan seperti 'lebah tertarik kepada madu" walaupun anda tidak ada pengalaman dalam industri!
 • Bagaimana hendak meleveraj pengiklanan Facebook untuk mencipta KEBISINGAN untuk perniagaan dan jenama anda.
 • Contoh-contoh SEBENAR kempen media sosial berjaya yang telah membantu memecahkan rekod jualan mereka (yang anda boleh dengan mudah menirunya untuk keputusan yang serupa!).
 • Dan banyak lagi!
TEMPAH TEMPAT SAYA

*Seminar Ini Akan Dijalankan Dalam Bahasa Enggeris

Anda Seharusnya Hadir Sekiranya Anda

 • Seorang Pekerja

  Yang sedang mencari sumber pendapatan alternatif supaya anda pada akhirnya memperoleh lebih banyak daripada gaji semasa anda dan berhenti bekerja untuk meluangkan lebih banyak masa bersama orang yang anda sayang.

 • Usahawan Separuh Masa

  Anda telah pun berada dalam perjalanan keusahawanan, tetapi masih tidak boleh mencari jalan bagaimana hendak memecah kebuntuan mendapatkan keuntungan pasif jangka panjang.

 • Pemilik Perniagaan

  Anda telah pun memiliki perniagaan yang mantap, tetapi tiada salahnya untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan. Sistem berpemilikan kami dapat membantu anda mendapatkan 300% lebih ramai pelanggan untuk kebolehuntungan yang memecah rekod.

Ulasan daripada Hadirin

Saya menghubungi jurulatih untuk membantu mengembangkan perniagaan tuisyen saya. Dipendekkan cerita, setahun kemudian, bolehlah saya katakan bahawa ia adalah satu daripada keputusan terbaik yang pernah saya lakukan dalam hidup saya. Saya telah mengembangkan pangkalan pelanggan saya dari sekelompok pelajar hingga memiliki beberapa pusat tuisyen dengan beratus-ratus pelajar. Saya 100% mengesyorkan program ini untuk pertumbuhan pantas perjalanan keusahawanan anda.

- Hidayah Ismail

Amat mengecewakan apabila anda tidak boleh mendapatkan pelanggan walaupun anda mempunyai produk yang bagus. Selepas menghadiri program, saya berjaya mendapatkan pelanggan dari 23 buah negara. Tidak perlu dikatakan lagi, saya dengan sukacitanya mengesyorkan program ini.

- Adam Latip

Sebagai orang baharu dalam dunia keusahawanan, saya sentiasa mempunyai rasa takut tentang di mana dan bagaimana saya hendak mendapatkan pelanggan saya. Kini, selepas segala selok-belok dan petua mantap, saya telah mendapat keyakinan dalam diri saya dan perniagaan saya. Takeaway terbesar saya ialah untuk membiarkan perniagaan saya berkembang dan berjaya, saya perlu memahami apa itu "MENGAPA" saya, - sebuah tujuan melampaui perniagaan saya. Saya gembira bahawa para jurulatih duduk semeja dengan saya untuk mengorek "MENGAPA" besar saya. Saya juga suka bahawa mereka berkongsi kajian kes, yang menjadikan sesi lebih menarik.

- Adeline Peng

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada para jurulatih atas perkongsian mereka yang tidak mementingkan diri. Saya telah mempelajari begitu banyak teknik yang saya boleh gunakan dengan serta-merta sama ada dalam pemasaran Facebook, memperkasakan diri saya sendiri untuk memiliki set minda yang positif, memulakan perniagaan atau menerajui sebuah pasukan. Saya benar-benar bersedia untuk belajar lebih banyak lagi!

- Anm Pek

Kembali atas permintaan ramai, kami dengan sukacitanya mengumumkan sebuah lagi seminar akan diadakan. Seminar kami baru-baru ini adalah satu kejayaan kerana ramai peserta yang datang menghadiri Ace Your Money Code 2017.

Di sini ialah beberapa tangkapan foto daripada seminar kami baru-baru ini:

Walau bagaimanapun, disebabkan kekangan ruang lokasi, tempat adalah terhad untuk seminar terakhir kami. Jadi, rebutlah peluang ini dan daftar sekarang!

Jadi, Berapakah Yang Saya Akan Bayar Untuk Seminar Yang Penuh Dengan Kandungan Ini?

Kami mengenakan caj sebanyak RM298 untuk seminar ini dan kami yakin bahawa tiket-tiket itu akan habis terjual.

Walau bagaimanapun, itu bukanlah harga yang anda akan bayar sekiranya anda mendaftar hari ini…

Untuk hari ini sahaja, anda boleh menghadiri  Ace Your Money Code 2017 untuk hanya

RM298

RM98

Kerana kami sekarang ini dalam peringkat prapelancaran...

 

Anda akan dapat mendaftar tempat duduk anda secara PERCUMA!!

HARGA BIASA: RM298
PERCUMA
 • Kemasukan Untuk To Ace Your Money Code 2017
 • Akses Untuk Perbincangan Bersama Penceramah
 • Keutamaan Tempat Duduk Hanya Untuk Anda!
 • Sesi Persendirian Semasa Soal Jawab Bersama Penceramah
RSVP TEMPAT DUDUK SAYA SEKARANG!

Butiran Acara

Di mana
TKP KL. Suite 21.03-06, 21st Floor, Central Plaza, 34 Jalan Sultan Ismail, 50250 Kuala Lumpur

Tarikh
Saturday, 9 September 2017

Masa
9am - 5pm
* Pendaftaran bermula pada pukul 8 pagi

Sila datang awal kerana kami menjangkakan kehadiran PENUH.

TEMPAH TEMPAT SAYA

*Seminar Ini Akan Dijalankan Dalam Bahasa Enggeris

Copyright © 2017 Digimatic Media Pte Ltd | Earnings Disclaimer | Privacy Policy